ZET ONS IN

GEWOON DOEN!

Daar sta je dan, op een T-splitsing. Links de vertrouwde route, rechts een nieuwe koers. Als je eerlijk bent naar jezelf weet je welke kant je op wilt. Het is tijd voor verandering: je wilt iets voor jezelf beginnen. Doen waar je in gelooft. Je gaat starten als ondernemer. En dat is spannend. Je wordt geplaagd door onzekerheden, over alles. Gewoon doen, luidt het advies van veel ondernemers. Juist ja.

Het is niet niks om je veilige bestaan achter je te laten. Dat gaat gepaard met veel onzekerheden. Want waar begin je? Je kunt je tijd en geld maar één keer besteden… waar doe je goed aan?

Hoe begin je een bedrijf dat goed voelt? Als startend ondernemer komt er veel op je af: je aanbod scherp krijgen, jezelf promoten en je eerste klanten vinden. Je hebt voldoende ideeën, waar doe je goed aan? Kom uit je hoofd en in beweging:

Wij brengen je in beweging

Samen met Bob en John ga je aan de slag met jouw bedrijf. Je leert de verandering te sturen naar het resultaat dat je voor ogen hebt. Een sprint in de goede richting te trekken. Dat doe je niet alleen, maar samen met ons. Met een frisse blik en nieuwe energie vervolg je je koers. 

Snel de markt op

Wij focussen op de praktijk, daar leer jij het meest. Dus, snel de markt op, klanten vinden en omzet behalen. Dat geeft energie.

Betrouwbaar businessmodel

Een mooi bedrijf is een bedrijf waar jij als ondernemer op kunt vertrouwen. Met ons leg je een sterke basis!

Haal alles uit jezelf

Wat zijn jouw drijfveren en talenten? En, hoe zet je deze in? Wij helpen je te ontdekken waar je energie van krijgt.

Bob de Wissel

Worden wie je bent… daar doen veel mensen een leven lang over. Het vereist zelfreflectie én de ballen om er iets mee te doen. Je hebt geen garanties, behalve dan op groei. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?

Ik werk al jaren met mensen die écht willen aanpakken. Zij noemen mijn werkwijze persoonlijk, gedreven en analytisch. Ik daag je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken en geef terug waar je mogelijkheden zitten.  Energie vrijmaken om echt vooruit te komen, dat is mijn drijfveer. En ik klap in mijn handen voor wie dat doen, voor iedereen die op weg is een betere versie van zichzelf te worden.

John de Wissel

Wees niet bang voor nieuwe ideeën. Wees bang voor oude ideeën. Oude ideeën brengen je in stilstand, nieuwe ideeën brengen je in beweging. Op welke manier wens jij jezelf vooruitgang toe? 

Om mensen in beweging te krijgen kijk ik altijd naar wat je wilt bereiken. Op elk niveau, van management tot de operatie, altijd met oog voor het individu. Wat zijn je drijfveren, hoe ziet je ideale horizon er uit? Het grotere plaatje is de basis voor groei. Door direct stappen te zetten, help ik je in beweging te komen. Spannend, uitdagend, en altijd met veel energie!

Personal Coach

Samen hakken we knopen door en ruimen jouw obstakels uit de weg. We vergroten jouw kans op succes in het ondernemerschap.

Training in een groep

In één dag inzichtelijk wat voor jou nodig is om te starten. Samen met andere starters trek je een sprint waardoor je snel van start gaat.